Szeretném Veletek megosztani, hogy miért a Jeisys Intracel pro tűs és tű nélküli rádiófrekvenciás bőrfiatalító eljárást vezettem be szalonomban.

Mindig keresem a legfejlettebb technológiákat, mert szeretném a legjobbat adni minden vendégemnek és nem utolsó sorban magamnak is. Nem tagadom, 40 éves korom felett elkezdett zavarni, hogy bőröm veszít feszességéből, az arckontúrom már nem a régi és elkezdtek megjelenni ráncok is.

A Prémium kategóriás termékcsaládok, a Thalion és a Dermastir, melyeket a szalonomban és otthon is használok, nagy segítséget nyújtanak, de éreztem, hogy szeretnék valamit, ami még ennél is több.

A széles körben népszerű hialuronsavas arcfeltöltés és plasztikai műtétek számomra kicsit félelmetesek ( persze nem ítélem el ezeket a beavatkozásokat sem), így olyan irányba kezdtem a kutatást, ami a saját meglévő állapotomat tudja korrigálni és helyreállítani, mindenféle szembetűnő elváltozás nélkül.

Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Kim Kardashian és Amanda Holden csak néhány híresség, akik esküsznek a mikrotűs Rádiófrekvenciás kezelésre.

Mi is okozza a problémát az én korosztályomban, ami miatt néha már nem szívesen nézek tükörbe, vagy nem vagyok megelégedve a rólam készült fotókkal?

pipa

Lazuló kötőszövet, mely miatt azt érzem, hogy lóg a bőröm. Én csak úgy szoktam mondani, hogy csúszik le az arcom 🙂
Ez is okozza az orr-ajak barázda elmélyülését, az állkontúr elvesztését, a száj lefelé biggyedését.

Luxus-kezelések az Ön igényeire szabva

Bőröm már nem annyira rózsaszínes és homogén felületű, a pórusok tágabbak, megjelennek azok a fránya foltok.

Folyamatos innováció

A ráncok, melyek komollyá tudják tenni tekintetünket, vonásainkat.

A Jeisys Intracel pro mikrotűs rádiófrekvencia napjaink egyik legmodernebb technológiája, mely műtéti beavatkozások nélkül képes a bőrt megfiatalítani.

2017-ben „THE Aesthetic Industry Awards” díjat nyert Intracel PRO készülék a legújabb generációja a világ első mikrotűs rádiofrekvencia készülékének.

Sokfajta mikrotűs eljárás létezik. Többek között a dermarollar, a dermapen, a stamp-ek, melyek mikro méretű sérüléseket ejtenek a bőrben. Ennek hatására beindul a szervezetben az öngyógyító folyamat, intenzíven fokozódik a kollagén és az új sejtek termelődése.

A Jeisys Intracel pro mikrotűs rádiófrekvenciás készülék a komplexebb eredmény elérésének érdekében a kezelőcsúcsban lévő 49 darab tűből rádiófrekvenciát bocsát ki, hőt generál a szövetekben, így a meglévő kollagén rostokat összerántja és az új kollagén termelődését fokozza.
A két technológia felerősíti egymás hatását, így még látványosabb bőrfiatalítást tud biztosítani.

 

 

 

Mi várható a kezelésektől?

Ragyogóbb, bársonyosabb, rugalmasabb, feszesebb bőrkép. A pórusok összehúzódnak, foltok halványodnak, a ráncok mélysége csökken.

Milyen változást vettem észre 3 mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést követően a saját bőrömön?

A bőröm felszíne sokkal puhább, pórusaim kisebbek, az arcom kontúrja élesebb, orr-ajak barázdám mélysége csökkent, a szemkörnyéki ráncaim elhalványultak. Tapintásra tömörebbnek érzem arcbőröm.

Mindenkitől azt a bókot kapom, hogy milyen kipihent és szép vagyok. Aki nem ismer régebb óta és valahogy szóba kerül a korom, nagyon megdöbbennek, hogy mennyi idős vagyok.

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest

Ezek a visszaigazolások nagyon megerősítenek abban, hogy szuper kezelést választottam ismét magam és a Pluméria szalon vendégei számára is.

A 15 éves kamasz lányom véleménye az arcomon történt tűs rádiófrekvenciás kezelés után a következő volt:

„Anya, olyan kipihent az arcod és nem nézel rám olyan mérgesen.”

Az egyik barátnőm 16 éves lánya a következőket mondta anyukájának:

„Olyan a fejed, mintha egy évet aludtál volna és baba popsi puhaságú a tapintása.”

Viki vendégem így vélekedik a 3 kezelés után:

“Más ember néz vissza rám a tükörből reggelente. Gyönyörű, kisimult a bőröm, a homlokon lévő ráncaim alig látszanak. Kicsit tartottam az elején attól, h tűvel történik a kezelés, de az érzéstelenítő krém majdhogynem teljesen kiküszöböli a kellemetlenséget. Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy belevágtam ebbe a bőrfiatalító kezelés sorozatba.”

Azt fontos tudni, hogy a kezeléseket követően fokozatosan válik egyre szebbé a bőr, mivel a saját szervezetünk regenerálja önmagát, nem egy külső hatásának köszönhetően következik be a változás!

Mivel a bőr szerkezete újul meg, így segítség lehet akár plasztikai beavatkozások, vagy más orvosi eljárások előtt is. Egy fiatalosabb kötőszövettel sokkal könnyebb dolguk van a szakorvosoknak és szebb, látványosabb eredményt tudnak elérni.

Következő blogomban még mesélek erről a csodakezelésről.

Nagy szeretettel és szakértelemmel várunk a 1137 Budapest, Katona József u. 6. (37-es kapucsengő, 3.emelet 6.) szám alatt található “kis ékszerdobozunkban”.

Ahol amellett, hogy segítő kezekre találsz, lelkileg is feltöltődhetsz.

Bármely kérdésre az alábbi elérhetőségek egyikén választ kaphatsz:

Tel: +36209576857

Tel: +36706273679

A kezelések alkalmankénti áráról, illetve további információkról a kezeléssel kapcsolatban itt tájékozódhatsz!