Dermastir Luxury

Home / Dermastir Luxury

Dermastir Luxury

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei, melyek magas hatóanyag tartalmú, parabén és minden káros anyagtól mentesek .

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte közkedvelt Dermastir márka a botox-, lézer, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt termékek által vált ismertté és elismertté.

Kaviár ás arany hatóanyagokat tartalmazó készítmények intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásuk révén különlegesek.

 

DERMASTIR GOLD TOUCH UP KOLLAGÉN INDUKCIÓS KEZELÉS

A  mikrotűs stamp előnye, hogy nem roncsolja a bőr szöveteit, mivel merőlegesen, célzottan hatol be, ezáltal teljesen biztonságos, hegesedést nem okoz.

Az apró kicsi 24K arany tűk a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálják. Mikro finomságú tűk perforálják a bőrt tűhegynyi pontossággal, kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, és azonnal beindul a sejtek közötti kommunikáció, amik „sebgyógyulás” jelzést adnak a bőrnek.

Azonnal élet áramlik a „fáradt” szövetekbe és beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a bőrben lévő hialuronsav termelődése.

Láthatók azonnali eredmények már egy kezelés után is, azonban mivel a bevitt hatóanyag egy része lassú-, egy része pedig azonnali eredményt produkál, kúra szerűen érdemes a kezeléseket felépíteni.

A bőrmegújító kezeléshez orvosi tisztaságú szérum koktélt alkalmazunk, mely 53 féle alkotórészt tartalmaz ( hialuronsav, 12 vitamin, 7 ásványi anyag, 5 koenzim, növényi növekedési faktor, 4 peptid, 24 aminosav). Ezt a mikrotűk segítségével juttatjuk a bőrbe.
Azonnali hatások: bőr láthatóan feszesebb, simább. Azonnal javul a bőr hidratáltsága és ragyogóbb, egészségesebb lesz. A tág pórusok összehúzódnak. Megújulnak a kollagén rostok. A ráncok csökkennek, kisimulnak ,eltűnnek.

Az első kezeléskor a tűs eszköz külön megvásárolandó, melynek ára 16000.- HUF. Az eszközt megfelelő sterilitás mellett sok alkalommal fel tudjuk használni.

A hámréteg teljes megújulásához és hosszan tartó hatás kialakulásához javasolt egy teljes kezeléssorozat, mely 5 alkalomból áll. A kollagén indukciós kúrához a tűs eszközt ajándékként adjuk.

 • 60 perc
 • 36000.- HUF
 • tűs eszköz: 16000.-
 • 5 alkalmas kúra  vásárlása esetén a tűs eszköz ajándék

   

  DERMASTIR LUXURY SPA ARCKEZELÉS

  90 perc kellemes, valódi spa élmény, miközben bőre feltöltődik, látványosan javul esztétikai megjelenése, ragyogóvá élettel telivé , feszesebbé válik, az apró ráncok elsimulnak.

  Az anti-aging luxus arckezelés a fő hatóanyaga a kaviár és az arany, ami sejt szinten újítja meg a bőrt. Az aminosavak, peptidek, koenzimek, vitaminok, ásványi anyagok , nyomelemek, növekedési faktorok, hialuronsav azonnali booster hatást eredményeznek .

  A luxus arckezelés rengeteg hatóanyagbevitelt tartalmaz. Egy része rövid távon fejti ki hatását, azaz a kezelés után közvetlen és az azt követő 1-2 napban már azonnali látványos eredményt biztosít. Másik felük hosszabb távon (7-9 nap) mutatja meg hatását, így a kezeléseket egymásra építve tartós feszesítő hatás érhető el, mivel az anyagok hatása kommulálódik.

  6 alkalmas kúra javasolt.

  A rituálé során nemcsak a koncentrált hatóanyagtartalmú készítmények, hanem a rádiófrekvencia, a mezoterápia és a fényterápiás ultrahang készülékek használata is nagyon fontos szerepet játszik. Ezek segítségével a bőr minden rétegét megcélozzuk, ezzel támogatva a hatóanyagok mélyre jutását és bent tartását, hogy az élmény hosszútávon megmaradhasson.

  • 90 perc
  • 36000.- HUF
  • 6 alk. kúra: 216000.-HUF helyett 190000.-HUF

   

   

  KERESS BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN!

  Telefon: +36 70 627 3679

  E-mail: plumeriaszalon@gmail.com

  Online bejelentkezés:  https://plumeria-szepsegszalon.reservio.com/