Csalódott vendégek – mi lehet a gond egy lézeres szőrtelenítés kezelésnél?

A végleges szőrtelenítés csodáját már nagyon sokatok megtapasztalhatta, hiszen a szépségszalonunkban nyújtott minőségi szolgáltatásnak köszönhetően, a végeredmények fantasztikusak, ám még mindig sokatok érkezik hozzánk ezzel a mondattal:

“Túl sok rossz tapasztalatot szereztem, így nem hiszek teljes mértékben a kezelés hatékonyságában”!

 

Sajnos egyre többször szembesülünk elégedetlen vendégekkel, akik más helyekről érkeznek hozzánk, és mivel nem kapták meg a megfelelő minőségi szolgáltatást, ezért azt gondolják nem hatékony a kezelés.

Pontosan ezért fogalmazódott meg bennünk, hogy írunk vendégeink rossz tapasztalatairól, mert az is előfordulhat, hogy a készülék, amit alkalmaznak pontosan az, amivel mi is dolgozunk, de a végeredmény mégis eredménytelen.

Úgy érezzük ez ránk is rossz fényt vet, ezért szeretnénk rávilágítani titeket arra, mennyire sok minden határozza meg a kezelés hatékonyságát!

 

Hogyan zajlik sok esetben a konzultáció máshol?

Egyik vendégünk egy nagy menő esztétikai centrumban kezdte el a kezelést, és arról számolt be, hogy már a konzultáció sem zajlott úgy, ahogy ő azt elvárta volna.

A kérdései megválaszolatlanul maradtak, vagy ami még annál is rosszabb fel sem tehette őket, durván 5 perc alatt zajlott le a beszélgetés, majd tudatlanul, szinte semmi információval a kezelésről, távozott!

Nem kapott felvilágosítást, hogy mik a teendők, miket szabad és miket nem szabad csinálni a kezelések előtt és után.

 

Végleges dióda lézeres szőrtelenítés nálunk:

E
Ezzel szemben csodálattal élte meg a nálunk zajló konzultációt, hiszen mi úgy véljük, az első lépés a tökéletes végeredmény eléréséhez, egy tartalmas, információkkal teli beszélgetés.
E

A találkozás alkalmával, minden szakmai kérdésetekre válaszolunk, de rólatok is szeretnénk begyűjteni minél több információt, ami hasznos lehet a lézeres kezelés során. Számunkra fontos a vendég és szakember közötti bizalmi kapocs.

E
Minden hozzánk érkezőről vendég kartont vezetünk, hogy biztos nyomon tudjuk követni az adott beállítást, esetleges észrevételeket, reakciókat, amik felmerülnek a kezelés alatt.
E

Sajnos olyanról is hallottunk, hogy a vendég karton vezetése is ismeretlen egy-egy nagymenő helyen, ez számunkra érthetetlen, hiszen fontos tudnunk milyen beállításokkal zajlott az adott vendég legutóbbi kezelése, hogy annak függvényében állítsuk be a gép paramétereit a legközelebbi kezelés alkalmával!

 

          végleges szőrtelenítés a legjobb helyen

“Végig te leszel az én személyes kezelőm?”

E
A válaszunk természetesen, igen!
E

Az esztétikai centrumokkal szemben, a hozzánk érkező vendégeknek 1 személyes kezelőjük van! 

E

Nagyon sokan tettetek említést arról, hogy amikor ilyen helyen jártatok, minden alkalommal más személy végezte rajtatok a lézeres kezelést. Ez azért történik, mert ezeken helyeken, nagyon sokszor cserélődnek az alkalmazottak ezáltal mindig új emberhez kerültök.

E

Fontos tudnotok, hogy ilyen esetekben a kezelés azért is lehet eredménytelen, mert az új alkalmazottak bizonytalanok, bátortalanok, és nem értenek kellőképpen a gép működési elvéhez, és annak beállításaihoz, ezáltal a szőrszálak ugyan úgy megmaradnak, mint előtte.

Miért válassz minket?

Szeretnénk megosztani néhány vendég véleményt, hogy más szemszögből is megbizonyosodhass a végleges szőrtelenítés kezelések eredményességéről.

„Lányomnak a gyantázás következtében mindig begyulladtak a szőrtüszők a lábán és gyakran befelé nőttek vissza a szőrszálak, ami nagyon zavarta. A lézeres szőrtelenítés hatására azonban már a második alkalom után látványos változás következett be. Sokkal szebb lett a lába, csökkent a gyulladás, eltűntek a sebek és visszatért a lányom önbizalma. A kezelések teljesen fájdalommentesek.
Szívből ajánljuk mindenkinek Timit és a lézeres szőrtelenítést!.”

lézeres szőrtelenítés gyulladtszőrtüsző
Green-Peel gyógynövényes hámlasztás 13. kerület

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Két lányommal lézeres szőrtelenítésre járunk Kittyhez, aki nemcsak kedves, de segített, hogy a nem éppen olcsó kezeléseket különféle kedvezményekkel tudjuk igénybe venni (nem lett volna muszáj felhívni a figyelmemet, mert én nem követtem az akcióikat). Ami pedig a legfontosabb, hogy tényleg eredményes a kezelés, sikerült megszabadulnunk a kellemetlen szőrszálaktól véglegesen!

Végül, de nem utolsó sorban megosztjuk veletek Emma véleményét.

Elképesztő, hogy milyen kedvességgel, szakértelemmel fordulnak hozzám. Minden egyes alkalmat várok, nem csak azért, mert hatalmas segítség a mindennapokban, hogy már kevesebb időt kell szőrtelenítéssel töltenem, hanem mert a kezelések során emberileg is meg vagyok becsülve, figyelnek arra, hogy komfortosan érezzem magam, és mindig szuper mosolygósan várnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Green-Peel gyógynövényes hámlasztás 13. kerület

Hogy miért íródott ez a blog? 

Tudatni szeretnénk veletek, mi nem futószalag elven működünk. A hozzánk érkező vendégek kiemelt figyelemben részesülnek, minőségi, és hatékony szolgáltatást kapnak a pénzükért cserébe, a kezelések pedig mindig nagyon jó hangulatban zajlanak!

Ha magadra ismersz a problémák alapján és szeretnéd orvosolni, akkor várunk sok szeretettel.

Nagy szeretettel várunk téged is a 1137 Budapest, Katona József u. 6. (37-es kapucsengő, 3.emelet 6.) szám alatt található “kis ékszerdobozunkban”.

Ahol amellett, hogy segítő kezekre találsz, lelkileg is feltöltődhetsz.

Bármely kérdésre az alábbi elérhetőségek egyikén választ kaphatsz:

Tel: +36209576857

Tel: +36706273679

Forrás: szalonunk másik weboldala, ami csak ezzel a szolgáltatással foglalkozik:  

simalabak.hu/blog

Bejelentkezhetsz egyszerűen akár online is ingyenes konzultációnkra, ez csupán 2 percet vesz igénybe: