GREEN PEEL – Gyógynövényes Hámlasztás

A GREEN PEEL® mélyhámlasztó kezelés Dr Christine Schrammek bőrgyógyásznő által kifejlesztett biológiai alapú, orvosi módszer kizárólag növényi hatóanyagokkal. Több mint 60 éve hatékony kezelési forma világszerte.

Alapja egy aktív növényi hatóanyagokat tartalmazó keverék, melynek különböző elemei egymást erősítve fejtik ki hatásukat.

Ezzel a módszerrel teljes mértékben egyénre szabottan lehet dolgozni bőrtípustól, kortól függetlenül.

 

 

GREEN PEEL® Fresh-Up – IGAZI RED CARPET KEZELÉS

Azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a leggyönyörűbb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrmegújításra.

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és felfrissítjük a bőrt. A vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok nagyobb mennyiségben és mélyebbre tudnak felszívódni. A GREEN PEEL® FRESH UP vitalizálja a sejteket, rugalmasítja a szöveteket – életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. Ez a kezelés ideális problémamegoldó fáradt, élettelen bőrökre és hatékonyan véd az idő előtti öregedéstől, még akkor ha már az első öregedésre utaló jelek már megjelentek.

  • 60 perc
  • 23500.-HUF

 

GREEN PEEL® ENERGY – Vitalizáló és regeneráló bomba

 

Természetes gyógynövényeket tartalmazó kezelés mely energiával látja el a bőrt. Fokozza az arcbőr keringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámoldó hatás nélkül.

A GREEN PEEL® ENERGY kezelés a sejtmegújuláshoz elengedhetetlen természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és jótékonyan hat a problémás, tág pórusú, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan homogén felületet eredményez.

Az optimális hatás elérése érdekében kúraszerű alkalmazása javasolt.

  • 60 perc
  • 29000,-HUF

 

GREEN PEEL CLASSIC  – ÚJ BŐR 5 NAP ALATT !

 

Az eredeti GREEN PEEL® Classic gyógynövényes mélyhámlasztó kezelés már 60 éve hatékony kezelési metódus. A mélyhámlasztó kezelések „klasszikusa”, sikere önmagáért beszél. A Herbal Peeling keverék intenzív bőrbe masszírozása aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hálmasztást követő ötödik napon a bőrmegújítás az arcbőt visszatöltő hatású „Beauty Finish” tápláló kezeléssel fejeződik be. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető.

Hatásai :

Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak, aktivizálódnak. A keringés javul, és ezáltal az oxigén, valamint tápanyag ellátás is megsokszorozódik. A 28 napos természetes bőrmegújulási ciklus így sokkal hamarabb mindössze 3-5 nap alatt megy végbe.

Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást:
-tág pórus
-seborrhoea (zsíros bőr)
-laza kötőszövet
– napkárosodott bőr
-hiperpigmentáció
-hegek

A legtöbb bőrprobléma már 1-2 kezeléssel megszüntethető, de mivel mindenki bőre más és más, így a bőr reakciója is különböző.

  • Classic kezelés 60 perc
  • Beauty Finish kezelés 60 perc
  • A két kezelés és az otthonápoló csomag :57500, –

 

KERESS BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN!

Telefon: +36 70 627 3679

E-mail: plumeriaszalon@gmail.com

Online bejelentkezés:  https://plumeria-szepsegszalon.reservio.com/