Üdvözölünk a Pluméria Szépségszalonban!

A Pluméria Szépségszalon a hely, ahol luxus körülmények között szépülhetsz professzionális szolgáltatásainkkal és magas minőségű termékeinkkel.
Legyen szó arckezelésről, testkezelésről, lézeres szőrtelenítésről, mindenből a legjobbat szeretnénk nyújtani Neked. Pihenj és élvezd a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonunkban.

Felső-kategóriás termékcsaládok

Felső-kategóriás termékcsaládok

Luxus-kezelések az Ön igényeire szabva

Luxus-kezelések az igényeidre szabva 

Folyamatos innováció

Folyamatos innováció

Több, mint húsz év szakmai tapasztalat

Több, mint húsz év szakmai tapasztalat

A Pluméria Szépségszalon Csapata

A Pluméria Szépségszalon Csapata folyamatosan bővül a legkiválóbb szakemberekkel, hogy Neked mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassuk.

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest

Kosztáczky Tímea

Tulajdonos, szakmai vezető

Kosztáczky Timea vagyok, a Pluméria Szépségszalon tulajdonosa és szakmai vezetője. Szakterületeim a prémium anti-aging kezelések, személyre szabott helyreállító arckezelések és az orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítés. A célom az, ha betérsz Hozzám, a tudásom és tapasztalatom legjavát adjam Neked. A mai rohanó világban legyen ez a hely a béke szigete, ahol fel tudsz töltődni testileg, lelkileg, szellemileg. Az innováció nagyon fontos számomra, ezért folyamatosan képzem magam, bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, hogy ezzel is a maximumot tudjam nyújtani Számodra. Imádom a szakmám, ami egyben a hivatásom is.
13 kerület, kozmetika, pluméria szépségszalon, Budapest, Réthy Kinga, kozmetikus

Réthy Kinga

Kozmetikus

Szeretném ha megengednétek, hogy én is bemutatkozzam nektek, Kinga vagyok, immáron a Pluméria szalon kozmetikusa.

Kislánykorom óta foglalkoztatott már a szépségápolás világa, mindigis kíváncsi szemekkel csodáltam a nők legkülönbözőbb szépségjegyeit. Így nem volt kérdés számomra, hogy a gimnáziumi éveim után egyből belevágok felfedezni a kozmetika minden csínját-bínját.

 

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest

Nagy Blanka

Kozmetikus

Szeretnék nektek bemutatkozni és pár sorban elmondani nektek, hogy miért választottam utamnak a kozmetika világát.

Ha belegondolok mindig is foglalkoztatott a szakma, akárhányszor kozmetikushoz mentem, lestem minden lépésüket, rengeteg kérdést tettem fel és imádtam azt, ahogyan megérintettek. Akkor döntöttem el, hogy egyszer egészen biztos én is az leszek. 

Fontos számomra, hogy a vendégeim is megtapasztalják az új dolgokat, a professzionális termékek fontosságát, illetve a kezek gyógyító erejét.

13 kerület, kozmetika, pluméria szépségszalon, Budapest, Kata, kozmetikus

Mátrai Kata

Kozmetikus

Sziasztok, Kata vagyok!

Gimnáziumi éveim után döntöttem úgy, hogy a számomra legérdekesebb és legizgalmasabb hivatást szeretném tanulni, így választottam a kozmetikát. Mivel ez egy innovatív szakma folyamatos újdonságokkal, tanfolyamokra járok, hogy képezzem magam és a legjobb tudásom szerint vegyem kezelésbe vendégeimet. Nem utolsó sorban fontosnak tartom, hogy a szak- és gyakorlati tudás mellett a bőrnek megfelelő termékcsaláddal dolgozzak.
Sokan mondják, hogy akik szépségiparban tevékenykednek, azok titkon pszichológusok is. Nekem célom, hogy a vendégeim lelkileg és testileg feltöltődve, teljes elégedettséggel távozzanak.
Várlak Titeket sok szeretettel!

Márkák, amikkel dolgozunk

Exkluzív szalonunkban a legmagasabb színvonalat szeretném képviselni, ezért a felső-kategóriás termékcsaládok használata elengedhetetlen számunkra.

13. kerület kozmetika Thalion arckezelés

THALION

A Thalion a franciaországi Bretagne-ban, az Iroise-tenger partján lévő bioszféra rezervátumban található. Saját laboratóriummal rendelkezik, ahol folyamatos fejlesztőmunka folyik.A tengervíz és az algák a fő összetevőjük a parabén mentes készítményeknek. Az alapanyagok nagyfokú minőségét a betakarítástól számított 24 órán belüli feldolgozás és természeti adottságok adják, így mindig friss, alapanyagok kerülnek ezekbe a fantasztikus termékekbe, amit a letisztultság és a finom elegancia jellemez.

GREEN PEEL

Gyógynövényes Hámlasztás

A GREEN PEEL® mélyhámlasztó kezelés Dr Christine Schrammek bőrgyógyásznő által kifejlesztett biológiai alapú, parabén mentes, orvosi módszer, kizárólag növényi hatóanyagokkal. Több mint 60 éve hatékony kezelési forma világszerte.

Alapja egy aktív növényi hatóanyagokat tartalmazó keverék, melynek különböző elemei egymást erősítve fejtik ki hatásukat.

Ezzel a módszerrel teljes mértékben egyénre szabottan lehet dolgozni bőrtípustól, kortól függetlenül.

13. kerület kozmetika Green Peel arckezelés
13. kerület kozmetika Thesera arckezelés

THESERA LIFTING

A Thesera termékek saját fejlesztésű és szabadalmaztatott TDN technológián alapulnak. Ez a technológia nagyon kifinomult és a hatóanyagok koncentrált felhasználását teszi lehetővé a kiemelkedően látványos eredmények elérése érdekében. A természetes összetevőket a csúcstechnológiával ötvözik, hogy egészséges és szép legyen a bőrkép.

A lifting kezelésben a savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr simává, egyenletes felszínűvé, rugalmassá válik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a mélyebb ráncok fokozatosan csökkennek.

DERMASTIR LUXURY

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei, melyek magas hatóanyag tartalmú, parabén és minden káros anyagtól mentesek.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte közkedvelt Dermastir márka a botox-, lézer, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt termékek által vált ismertté és elismertté.

Kaviár ás arany hatóanyagokat tartalmazó készítmények intenzív ránctalanító és bőr kisimító hatásuk révén különlegesek.

13. kerület kozmetika Dermastir arckezelés
Venus Legacy, alakformálás, bőrfeszesítés, striák eltűntetése, narancsbőr, zsírpárna eltűntetése, Ránccsökkentés, Pluméria szépségszalon, Budapest, XIII kerület

VENUS LEGACY

Az alakformálás és a bőrfeszesítés még sosem volt ilyen egyszerű!
A Venus Legacy a világon az első és egyetlen FDA* által jóváhagyott, orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező nem-invazív eszköz, amely 4D® technológiával működik.

Komplex, hatékony és egyben biztonságos megoldást keresel a cellulit és a striák eltüntetésére? Most megtaláltad, amit keresel! A világon egyedülálló technika a makacs zsírpárnák, a narancsbőr, a toka eltüntetésére, bőrfeszesítésre arcon és testen.

DR DERM

A maximális eredmény elérésének érdekében többek között a DrDerm luxus kezelőgépeit használjuk arc- és testkezelések alkalmával is (Mezoterápia, lézerultrahang, mikrodermabrázió, rádiófrekvencia és a Cavital WRC testkezelőgép, mélymeleg takaró).

 

13 kerület, kozmetika, arckezelés, Budapest, Dr Derm