Bemutatkozás

Home / Bemutatkozás

Üdvözöljük a Pluméria Szépségszalonban!

A Pluméria Szépségszalon a hely, ahol luxus körülmények között szépülhet professzionális szolgáltatásainkkal és magas minőségű termékeinkkel.
Legyen szó arckezelésről, testkezelésről, szempilla hosszabbításról, a kedves Vendég mindenből a legjobbat kapja. Pihenjen és élvezze a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonunkban.

  • Felső-kategóriás termékcsaládok
  • Luxus kezelések
  • Folyamatos innováció
  • több mint 20 év szakmai tapasztalat

A Pluméria Szépségszalon Csapata

A Pluméria Szépségszalon Csapata folyamatosan bővül a legkiválóbb szakemberekkel, hogy Önnek mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassuk.

Kosztáczky Tímea

Tulajdonos
A célom az, ha valaki betér hozzám, a tudásom és tapasztalatom legjavát adjam neki. A mai rohanó világban legyen a ez a hely a béke szigete, ahol a Vendég fel tud töltődni testileg, lelkileg, szellemileg. Az innováció nagyon fontos számomra, ezért folyamatosan képzem magam, bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, hogy ezzel is a maximumot tudjam nyújtani Vendégeim számára. Imádom a szakmám, ami egyben a hivatásom is.

Kugler Nikolett

Kozmetikus
A szépséghez kötődő szenvedélyem már egészen kicsi korom óta üldöz. Imádtam Anyukám rúzsait szétnyomkodni a tükrön és a krémjeivel tetőtől talpig bekenni magam… Az idő múlásával azért finomodtak a technikáim. A családom és barátaim támogatásával elindultam egy olyan úton, ami tele van kihívásokkal és folyamatos fejlődéssel, de én úgy gondolom, hogy ez tart Minket életben....

Márkák, amikkel dolgozunk

Exkluzív szalonunkban a legmagasabb színvonalat szeretném képviselni, ezért a felső-kategóriás termékcsaládok használata elengedhetetlen számomra.

THALION

A Thalion a franciaországi Bretagne-ban, az Iroise-tenger partján lévő bioszféra rezervátumban található. Saját laboratóriummal rendelkezik, ahol folyamatos fejlesztőmunka folyik.A tengervíz és az algák a fő összetevőjük a parabén mentes készítményeknek. Az alapanyagok nagyfokú minőségét a betakarítástól számított 24 órán belüli feldolgozás és természeti adottságok adják, így mindig friss, alapanyok kerülnek ezekbe a fantasztikus termékekbe, amit a letisztultság és a finom elegancia jellemez.

GREEN PEEL

Gyógynövényes Hámlasztás

A GREEN PEEL® mélyhámlasztó kezelés Dr Christine Schrammek bőrgyógyásznő által kifejlesztett biológiai alapú, parabén mentes, orvosi módszer, kizárólag növényi hatóanyagokkal. Több mint 60 éve hatékony kezelési forma világszerte.

Alapja egy aktív növényi hatóanyagokat tartalmazó keverék, melynek különböző elemei egymást erősítve fejtik ki hatásukat.

Ezzel a módszerrel teljes mértékben egyénre szabottan lehet dolgozni bőrtípustól, kortól függetlenül.

KLEANTHOUS

A vállalatot 1989-ben Dr. Kleanthous professzor alapította. Kutatóorvosként az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Az ember örök fiatalság utáni vágya vezérelte munkásságát.
Felfedezte a szervezetünkben megtaláható fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c. s. m.) nevezett el.
Az orvosi használatban is bevált fehérjemolekula képes arra, hogy sejtjeinknek azt az információt eljutassa el, hogy tökéletesen regenerálódjanak és osztódjanak.
Így érhető el a valódi fiatalodás, bőrmegújítás sejtszinten.
A Prémium kezelések hosszútávú hatása óriási lehetőséget biztosít az öregedés megakadályozásában. Felveszi a harcot a ráncokkal, petyhüdseggel, foltokkal, és minden bőrproblémával szemben.

DERMASTIR LUXURY

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei, melyek magas hatóanyag tartalmú, parabén és minden káros anyagtól mentesek .
A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte közkedvelt Dermastir márka a botox-, lézer, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt termékek által vált ismertté és elismertté.
Kaviár ás arany hatóanyagokat tartalmazó készítmények intenzív ránctalanító és bőr kisimító hatásuk révén különlegesek.

DR DERM

A maximális eredmény elérésének érdekében többek között a DrDerm luxus kezelőgépeit használom arc- és testkezelések alkalmával is (Mezoterápia, lézerultrahang, mikrodermabrázió, rádiófrekvencia és a Cavital WRC testkezelőgép, mélymeleg takaró).