A Válasz a kérdésedre: DERMASTIR

Ha egy igazi Spa élményre vágysz, amely megoldást nyújt problémádra, feltétlenül ajánlom figyelmedbe a Dermastir Luxury Spa kezelést.

Személy szerint az egyik kedvencem, ha egy azonnali booster hatást szeretnék elérni és látványos feszesedés, ragyogás a cél.

Kisimítja, feszesíti, tömöríti az arcbőrt, formálja az arckontúrt, selymesen puhává varázsol. 

Nem mellesleg a léleknek is óriási töltést adnak a Dermastir termékek fantasztikus illatvilágukkal és lágy konzisztenciájukkal. 

Sejt szinten újítja meg bőrödet, magas hatóanyagtartalmú, speciális összetevői igazi kényeztetést nyújtanak számodra. 

Milyen hatóanyagok jutnak be bőrödbe a Dermastir arckezelés során?

pipa

Kaviár

Luxus-kezelések az Ön igényeire szabva

Hialuronsav

Folyamatos innováció

12 féle vitamin

Több, mint húsz év szakmai tapasztalat

7 féle ásványi anyag

pipa

5 féle koenzim

Luxus-kezelések az Ön igényeire szabva

Növényi növekedési faktor

Folyamatos innováció

4 féle peptid

Több, mint húsz év szakmai tapasztalat

24 féle aminosav

Több, mint húsz év szakmai tapasztalat

Kollagén

13. kerület kozmetika Dermastir ránctalanítás Budapest

(Bővebben itt olvashatsz a gépi kezelésekről)

A rituáléba gépi kezeléseket is beépítettem, hogy az arcbőröd minden rétegét fel tudjam tölteni, fel tudjam venni a “harcot” a nem kívánt ráncokkal és a kollagén termelődést is maximális mértékben fokozni tudjam. 

A Dermastir Spa luxury arckezelés során a letisztítás és a peeling után a rádiófrekvenciás kezelés határozottabb kontúrt, feszesebb arcbőrt, kevesebb ráncot, tömör bőrszerkezetet biztosít. A feszesítés egyik leghatékonyabb gépi formája a kozmetikában, mely kellemes meleg érzettél jár, mintha kivasalná bőröd. 

Következő lépés az 53 féle összetevőből álló orvosi tisztaságú ampulla koktél bejuttatása a bőrbe a tű nélküli mezoterápia segítségével. Elektroporáció szabad szemmel nem látható csatornákat képez a bőrön, a bőr legmélyebb rétegei felé. Ezeken keresztül bármilyen orvosi tisztaságú hatóanyagot egyedülállóan tud bejuttatni. 

13. kerület kozmetika Dermastir ránctalanítás Budapest
13. kerület kozmetika Dermastir ránctalanítás Budapest

Ezután egy Hialuronsavval  átitatott „láthatatlan” arc maszk következik, melyet plasztikai sebészek és bőrgyógyászok számára fejlesztettek ki, az általuk végzett bármilyen beavatkozások utáni arckezelésre. Ez az egyedülálló formula védőburkot képez a bőr felszínén, és serkenti a kollagén szintézist

A fényterápiás, biorezonanciás ultrahang elősegíti, hogy a maszkban levő hatóanyagok mélyebb rétegbe is bejussanak és maga az ultrahang és a fényterápia is fokozza a kollagén termelődést. 

A maszk hatóideje letelte után egy rövid kellemes meleg masszázsviasszal történő arc- és dekoltázsmasszázs koronázza meg a Dermastir Luxury Spa arckezelést. 

A vendégek egybehangzó véleménye, hogy ez az arckezelés sokkal többet nyújt, mint egy átlagos Anti-aging protokoll. Aki egyszer kipróbálja, szerelmese lesz.

Dermastir luxury Spa arckezelés

Eszter véleménye:

Én nemrég fejeztem be ezt a 6 alkalmas kezelést és fantasztikus, gyönyörű, kisimult lett a bőröm, elhalványultak a szemem és a szám körüli és szép, “élő” a bőröm. Azóta sokkal kevésbbé zsírosodik és mondhatom, hogy 5 évet fiatalodtam.

Szóval köszönöm Timi

Szabina írta kezelés után:

Mindegyik kezelésed után megújúlt, feltöltött bőrrel,lélekkel kísérsz ki a kozmetikád ajtaján, de a Dermastir luxus kezelés még ennél is több. A kezelést követően napról-napra “érik”, feszesebb, simább és ragyogóbb a bőröm 3 nap után, mint a kezelés után.

Ez a kedvenc treatment-em, Imádom!

Köszönöm Timi!

Minden, amit még a Dermastirról tudni lehet, itt olvashatsz.

Ha bármi kérdésed merülne fel, vagy kipróbálnád a Dermastir rituálét, hívj bizalommal!

Vagy online is bejelentkezhetsz akár 1 perc alatt a nap bármely szakában. 

Minden szépet és jót kívánok Neked! 

Timi