Thesera G kezelés

Egy tűs kezelés hatékonysága tű használata nélkül

A Thesera elhozta neked a tűs kezelések nyújtotta hatékonyságot és a maximális eredményeket, mindezt teljesen fájdalommentesen, tű használata nélkül!

Az idő múlása nyomot hagy a bőrön. Először csak apróbb ráncok jelennek meg, a bőr veszít feszességéből és üdeségéből, majd ezek a problémák fokozatosan elmélyülnek. A valóban látványos anti-aging kezelésekhez általában elengedhetetlen a tű használata, ám az egyedülálló Thesera G kezelés segítségével mindez non-invazív módon, teljesen fájdalommentesen is lehetséges. A kezelés különlegesen hatékony bőr újjáépítő és bőrerősítő hatással rendelkezik, amelynek köszönhetően látványos anti-aging hatást érhetünk el már akár egy kezelés alkalmával is.

Miben segít a Thesera G kezelés?

E

72 óra alatt regenerálja és megerősíti a sérült bőrt

E

feszesebbé teszi a bőrt

E

fiatalítja a bőrt

E

tömörebbé teszi a bőrt

E

rugalmasabbá teszi a bőrt

E

szebb, egységes bőrfelszínt eredményez

E

csökkenti a bőrhibákat

E

ragyogóvá, egészségessé teszi a bőrt

E

csökkenti a ráncokat

A különleges összetevői

A kezelés elképesztő hatékonyságát a természetes eredetű, egyedülállóan finom méretű tűkristályok teszik lehetővé, melyek az óceánban élő szivacsokból készülnek. Ezek az apró tűkristályok a bőr mélyére hatolva 72 órán keresztül folyamatos stimuláló hatást fejtenek ki, normalizálják a bőrmegújulási ciklust, serkentik a vérkeringést, szabályozzák a faggyútermelődést és segítik az elhalt hámsejtek leválását, valamint beindítanak egy természetes regenerálódási folyamatot, ezáltal a bőr egészségesebbé és fiatalosabbá válik.

Kinek ajánlott?

E

Annak, aki valóban hatékony anti-aging kezelést keres

E

Annak, aki egészségesebb bőrre vágyik

E
Annak, aki szeretne megszabadulni a zavaró bőrhibáktól
E
Annak, aki fiatalosabb és feszesebb bőrre vágyik
E

Annak, aki érzékeny, irritált bőrre keres valóban működő, hosszútávú megoldást

E

Annak, aki fiatalosabb bőrre vágyik

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest
Pluméria szépségszalon, Thesera G kezelés, kapszulák, feszesítés, Budapest, XIII kerület, anti aging peptid

Thesera G kapszulák

A kezeléshez használt kapszulák A kapszulák darabonként 5 millió peptied tartalmaznak, a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki egyedülálló bőrépítő és anti-aging hatásukat. A Thesera G kezelés tökéletes és tartós megoldást nyújt a bőr fiatalságának visszenyerésére, biztonsággal alkalmazható akár érzékeny, irritált bőrök esetén is. Serkenti a kollagén és elasztin termelést, ezáltal a bőr látványosan egészségesebb, tömörebb, rugalmasabb lesz, ezáltal pedig simább és fiatalosabb megjelenésű. A látványos eredményekért pedig nincs szükség tű használatára.

Mire ügyelj a kezelés előtt és után?

Thesera G kezelés, Pluméria szépségszalon, Thesera kapszulák, kristály, feszesítés, Budapest, XIII kerület, anti aging peptid
E

Lázas, beteg személy nem veheti igénybe a kezelést.

E

A kezelést megelőző két hétben nem lehet botox, hialuronsavas, illetve hámlasztó kezelésen részt venni.

E

A kezelés előtt, alatt és után kerülni kell egyes kozmetikumokat, mint a retinolos és a hámlasztó termékek.

E

Figyeljünk a bőr hidratálására kívül-belül.

E

A kezelés után 24 óra múlva szabad csak arcot mosni.

E

A kezelést követő 3 napban ne szaunázz, kerüld az alkoholfogyasztást, valamint a dohányzást.

E

Ne végezz megerőltető fizikai munkát és aktív testedzést a kezelést követően.

E

A kezelést követően legalább 1 hétig kerüld a direkt napfényt és az UV sugárzást, valamint a szolárium használatát.

E

Használj legalább 30 faktoros fényvédőt minden nap.

E

Sminkelni a kezelést követő 24 óra múlva lehet.

Hogyan zajlik a Thesera G kezelés?

A regeneráló kezelés 90 percet vesz igénybe, a kezelések gyakoriságát a vendég bőrének egyedi igényei határozzák meg. A látványos és illetve a kezelés hatásának meghosszabbítása érdekében a kezelést kúraszerűen végezzük, összesen 4 alkalommal. A kezelések között 1-2 hétig kell pihentetni a bőrt.

01

A bőr megfelelő tisztítása után a Dry needling (száraz tűs lépés) következik. A kezelés különleges összetevői a természetes eredetű, egyedülállóan finom méretű tűkristályok, amelyek serkentik a bőr természetes megújulási ciklusát, fokozzák a vérkeringést, szabályozzák a faggyútermelődést, és regenerálják a bőrt.

02

Második lépés a különleges GF kapszulák bőrbe juttatása. A kapszulák darabonként 5 millió peptidet tartalmaznak, így elképesztően hatékony bőr újjáépítő és bőrerősítő, valamint anti-aging hatást érhetünk el. Serkentik a kollagén-és elasztin termelést, így a bőr látványosan egészségesebb, tömörebb, rugalmasabb és ezáltal simább, fiatalosabb megjelenésű lesz.

03

A kezelés harmadik lépése egy különleges relaxáló maszk, a 3 rétegű Superbly Shape Holding (SSH) felhelyezése. A természetes fermentált kókuszrost anyagból készült szövetfátyol maszk segít feltölteni a bőrt nedvességgel, zárórétegének köszönhetően bent tartja a nedvességet a bőrben, így intenzívebb hidratálást tesz lehetővé. Cermaidokban (lipidekben) gazdag, így erősíti is a bőr saját védelmi rétegét és ellenállóbbá teszi a káros külső hatásokkal és irritációkkal szemben és vissza pótolja a bőr természetes zsírtartalmát.

04

Záró lépésként a Growth Recovery krém segítségével bőrvédő aktív hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, ami így látványosan erősebb és ellenállóbb lesz.

Referencia képek

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest

Mennyibe kerül?

A Thesera G kezelés ára:

50.000 Ft / alkalom

Amennyiben a 4 alkalmas kúrát választod, a kúra végén megajándékozunk egy különleges Thesera G krémmel és szérummal, amelyekkel meghosszabíthatod a nálunk végzett kezelés hatását. Az ajánlat egyösszegű, előre fizetés esetén érvényes.

Thesera G kezelés

A Thesera elhozta neked a tűs kezelések nyújtotta hatékonyságot és a maximális eredményeket, mindezt teljesen fájdalommentesen, tű használata nélkül!

Várunk szeretettel a Budapesten található Pluméria Szépségszalonban, ahol luxus körülmények között szépülhet meg minden Vendégünk.