Kosztáczky Tímea vagyok

a Pluméria Szépségszalon tulajdonosa és szakmai vezetője.

Szakterületeim a prémium anti-aging kezelések, személyre szabott helyreállító arckezelések és az orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítés.

1996 óta dolgozom kozmetikusként.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy fiatal korom óta az a hivatásom, amit valóban szívből imádok. Nekem mindig kikapcsolódás a munka.

Célom, ha betérsz Hozzám, a tudásom és tapasztalatom legjavát adjam Neked és bármiben a segítségedre legyek. A mai rohanó világban ez az elegáns hely legyen a béke és a nyugalom szigete, ahol fel tudsz töltődni testileg, lelkileg, szellemileg és elégedetten, kisimultan távozz tőlem.

Az innováció nagyon fontos számomra, ezért folyamatosan képzem magam, szakmai vezetőként bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, hogy ezzel is a maximumot tudjam nyújtani számodra. A minőséget képviselve, referencia szalonként működöm.

Az arckezelések mellett, már pályafutásom elején érdekelt a testmasszázs is, ezért több tanfolyamot elvégeztem ezzel kapcsolatban (szinergikus-, svéd-, cellulit-, nyirokmasszázs és a Thalion cég speciális testkezelő masszázsai).
A sminkelésbe is belekostóltam egy fél éves divatsminkes képzésen.
Mivel mindig követem az új trendeket, megtanultam a klasszikus 3D műszempilla építést 2011-ben.
2012-ben a Beauty Kiállításon megrendezett országos szempilla építő versenyen 4. helyezést értem el.

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest  Kosztáczky Tímea

Kosztáczky Tímea

Tulajdonos, szakmai vezető

Az évek előrehaladtával egyre inkább az anti-aging arckezelések irányába vettem utam és ezen a területen kutatom a leghatékonyabb eljárásokat. Mint ahogy szlogenem erre is utal (Pluméria, the natural beauty), a természetes szépség hosszú távon megőrizhető, ha rendszeresen és személyre szabottan a legjobbat adjuk neki. Szakmai tapasztalatom és a prémium termékcsaládok alkalmazásával bizonyítottan nagy segítséget tudok adni, bármilyen problémára.

A lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban is sok éve kutattam az adott lehetőségek között – ezek egyike sem hozta az elvárásoknak megfelelő eredményt-, végül rátaláltam az Elysion-pro orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítő berendezésre, ami a tökéletes megoldás minden kedves vendég számára. Az ultragyors és modern végleges szőrtelenítő technológiának köszönhetően nincs erős fájdalomérzet, égető forróság, valamint a szőr kopása is abszolút meggyőző.

Ha bármiben segíthetek, fordulj Hozzám bizalommal!

Sok szeretettel várlak!