Forradalmi technológia a has feszesítésében!

Venus Legacy – A testkezelés még soha nem volt ilyen gyors és hatékony

A Venus Legacy a világon az első és egyetlen FDA (amerikai egészségügyi szervezete) által jóváhagyott, orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező  eszköz, amely 4D® technológiával működik.

Ha komplex, hatékony és egyben biztonságos megoldást keresel a petyhüdt, lógó has feszesítésére, most megtaláltad, amit kerestél! A világon egyedülálló technika a laza hasbőr kezelésére. Árakért, véleményekért olvasd el alábbi cikkünket…

Laza bőr kezelése képekben

A problémát kiváltó lehetéséges okok

pipa

Várandóság utáni megnyúlt bőr

Luxus-kezelések az Ön igényeire szabva

Hirtelen fogyást követő bőrfelesleg

Folyamatos innováció

Genetikai hajlamból eredő laza szövetek

Hogyan működik az eljárás?

Venus Legacy, alakformálás, bőrfeszesítés, striák eltűntetése, narancsbőr, zsírpárna eltűntetése, Ránccsökkentés, Pluméria szépségszalon, Budapest, XIII kerület

Venus Legacy

Hatékonyan oldja meg a testen jelentkező bőrfelesleg, laza bőr és lógó has problémáját. Feszesíti a bőrt, csökkenti a kezelt terület körméretét, halványítja a striákat.

A Venus Legacy által egy non-invazív (nem seblszeti) és fájdalommentes kezelést kapunk, amely  bőrfeszesítő hatása révén, nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredményeket érhetünk el.

A kezelést egy ingyenes konzultáció előzi meg, amely során egyedi kezelési tervet állítunk össze vendégeink részére. Általában a testen minimum 6-8 kezelés javasolt.

Mi történik a kezelés alatt?

A Venus Legacy működési elve a világon egyedülálló a makacs zsírpárnák, a narancsbőr és a striák eltüntetése és a bőrfeszesítés területén.

A gép három tényezőnek köszönheti forradalmi hatékonyságát:

pipa

Multipoláris rádiófrekvencia

pipa

Pulzáló elektromágneses mező

pipa

Szabályozható, pulzáló vákuum

Ezek a hatások egymást erősítik, ennek köszönhetően egy a világon egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes alakformáló kezelést kapunk.

Mit jelent a pulzáló elektromágneses mező?

Az eszköz olyan hullámokat bocsát a bőrbe, ami hatására felszabadulnak az úgynevezett (FGF2) növekedési faktorok. Ezek a faktorok felelősek a bőr növekedéséért, gyógyulásáért. Ennek hatására a bőr öngyógyító, megújító mechanizmusa kijavítja a laza kötőszövetes területet, megfiatalodik és ezáltal megfeszül a bőr. Mindezt teljesen fájdalommentesen. Az eljárás teljesen biztonságos a Venus Legacy orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Más olcsó, kevésbé innovatív feszesítő eljárások a bőr melegítésével, égetésével vagy akár fagyasztásával kívánják beindítani ezeket a gyógyító mechanizmusokat, melyek kockázatokat hordozhatnak és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek. Nem véletlen kapott a Venus Legacy új forradalmi technológiája biztonságos orvostechnikai tanúsítvány.

}

Időtartam

30-90 perc

A kezelőfejek működése

OcticPolar, bőrfeszesítés, ránccsükkentés, Venus Legacy, Pluméria szépségszalon, Budapest, XIII kerület

OctiPolar

Ez az eszköz a bőr feszesítésére, valamint a ráncok csökkentésére a legideálisabb, főként nagyobb területeken alkalmazzuk.

4D body, varipulse vákuum technológia, zsírsejt, narancsbőr csökkentés, zsírbontás, Venus Legacy, Pluméria szépségszalon, Budapest, XIII kerület

4D Body

Ennek a fejnek a használatával a test nagyobb területein tudjuk elvégezni a narancsbőr csökkentését, valamint hatékonyan serkenti a zsír lebontását. A Varipulse, vagyis a szabályozható pulzáló vákuum-technológiának köszönhetően. Akár 4,5 cm-es mélységig képes behatolni és zsugorítani a zsírsejtek térfogatát.

Diamondpolar, arcmasszázs, bőrfeszesítés, térd fiatalítás, nyak fiatalítás, rádiófrekvencia, elektromágneses impulzus, Venus Legacy, Pluméria szépségszalon, Budapest, XIII kerület

DiamondPolar

Ezt a kezelőfejet arcmasszázshoz, bőrfeszesítésre, a térd és a nyak fiatalítására, a finom vonalak kezelésére alkalmazzuk. A rádiófrekvenciás és elektromágneses impulzus segítségével.

4D arc, narancsbőr csökkentés, zsírbontás, Venus Legacy, Pluméria szépségszalon, Budapest, XIII kerület

4D arc

Hatását tekintve a 4D Body applikátorhoz hasonló eredményeket érhetünk el vele, kifejezetten az arc területeihez ajánljuk.

A szövet felmelegítése elősegíti az anyagcsere-folyamatok és a keringés élénkítését, a sejtek aktivitását, a kollagén és az elasztin termelését.

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest

Milyen egyéb területen hatékony a kezelés még?

Arc:

E

arcfeszesítése

E

orca lifting

E

toka kezelése

E

szem körüli ráncok csökkentése

E

szem alatti sötét karikák, petyhüdtség, ödéma kezelése

E

szemöldök megemelése

E

mélyebb ráncok lágyítása

E

finom ráncok csökkentése

Test:

E

cellulit/ narancsbőr kezelése

E

zsírbontás, alakformálás

E

petyhüdt bőr, pl. fogyással, szüléssel, öregedéssel járó megereszkedett bőr feszesítése

E

kar, térd és kézfej feszesítése

E

fiatalosabb bőr

E

comb és popsi emelése

Vélemények, visszajelzések

Venus Legacy arckezelés:
6 alkalom = 6 év mínusz.
A kezelés fájdalommentes, a hatása pedig hosszantartó és igazán látványos. A bőröm tömörebb és élettelibb lett, sokkal fiatalabbnak látnak mások, én pedig kipihentebbnek látom magamat. A gyógynövényes hámlasztás mellett ez lett a kedvenc kezelésem Timinél.

Major Eszter

Régóta járok Timihez és Kittihez, mindketten kiváló szakemberek, a szalon gyönyörű, az online foglalási rendszer pedig szuper.
Több kezelést is kipróbáltam már, mindet imádtam egytől egyig, azonban kettőt szeretnék kiemelni a sok közül.
Az egyik az Express Slimming karcsúsító testkezelés, amely során nagyon sokat javult a bőröm állapota a combomon, mindemellett pár centitől is sikerült megszabadulnom. 😊
A másik pedig a Jeisys IntracelPro Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés, ami csodás hatással volt az arcbőrömre. Az apróbb ráncaim kisimultak a 3 kezelés után, a pórusaim pedig szinte láthatatlanok lettek. 😊
Ha még mindig gondolkozol, hogy kipróbáld valamelyik kezelést, ne tedd! Hidd el, megéri! 😊

Pál Mónika

Már több,mint egy év telt el azóta, hogy az első anti aging kezelést elkezdtem a Pluméria szalonban. Ez egy rádiófrekvenciás kezelés volt, és elmondhatom, hogy igen szép, látványos volt az eredmény! Idén a legújabb, Venus Legacy kezelést is volt módom kipróbálni, ez még jobb, még hatékonyabb, nagyon szeretem és tökéletesen elégedett vagyok azzal,amit a tükörben látok 🙂. Aki szeretné lassítani az idő múlását, megelőzni a ráncok kialakulását, tónusvesztést , látogasson el ide! Timi és munkatársai mindenkinek megtalálják azt a kezelést, ami számára a legalkalmasabb! Az itt töltött idő felüdülés testnek és léleknek egyaránt 🙂 Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Komáromi Tímea

A Thalion 3D cellulit kezelést a Pluméria Szalonban ki kell próbálnod! Látványos eredmény egy viszonylag rövid (6 alkalmas) kúra alatt. Kitty erős kezei között egyszerre szépül és feszesedik a bőröd ugyanakkor egy kellemes, pihentető masszázs élményben van részed. Köszönöm a kúrát Kitty! Imádtam

Martin-Ferenczi Ágnes

Nálam évek óta top test kezelés a mélymeleg takaró – alakformaló masszázs kezelés,amely olykor számomra is hihetetlen méregtelenítő hatással bír! – 4 kg felesleg méreg anyagtól,ödémától és zsírsejttől szabadít meg!
Csodaszépen formálja az alakot ez a kezelés!
Köszönöm Timi
Nagyon várom az újabb találkozást 🙏🏻💕

Orbán Hédi

13. kerület kozmetika Pluméria szépségszalon Budapest

Mennyibe kerül?

Jelentkezz be délelőtti HAPPY HOUR kedvezményünkre 

Konzultáció 20′

ingyenes

Has kezelése

35 000 / alkalom

6 alkalmas hasfal kezelő program 

HAPPY HOUR kedvezmény délelőtt 8:00 -14:00 között
50% kedvezmény

35 000

17 500 / alkalom

6 alkalmas hasfal kezelő program

 

35 000

21 000 / alkalom

További területek

Venus Legacy testkezelés áraink 

Konzultáció 20'

-

ingyenes

Toka

-

20 000,-

Nyak, toka

-

30 000,-

Nyak vagy toka

-

20 000,-

Comb (első vagy hátsó)

-

35 000,-

Csípő

-

20 000,-

Fenék

-

35 000,-

Felkar (belső és tricepsz része)

-

35 000,-

Tricepsz

-

20 000,-

Térd

-

20 000,-

Kézfej

-

20 000,-

Has

-

35 000,-

Oldalak és derék

-

35 000,-

Melltartó vonal

-

20 000,-

Teljes comb

-

60 000,-

Popsi + hátsó comb

-

60 000,-

Has + oldalak / derék

-

50 000,-

BÉRLET AJÁNLATUNK

1 testrész

-

8 alkalom

-

25% kedvezmény

10 alkalom

-

30% kedvezmény

2 testrész

-

-

8 alkalom

-

35% kedvezmény

10 alkalom

-

40% kedvezmény

Testkezelés esetén a megadott árak A/4 - es területre vonatkoznak

A makacs zsírpárnák, a narancsbőr és toka legújabb és leghatékonyabb ellensége

A folyamat során a kontrollált hőbevitel hatására élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér- és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció.

A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük és a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

Venus Legacy

A legmodernebb megoldás a 4d alakformálás, a cellulit kezelés és az arckontúrozás területén.

Várunk szeretettel a Budapesten található Pluméria Szépségszalonban, ahol luxus körülmények között szépülhet meg minden Vendégünk.