Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
Tudjon meg többet szolgáltatásaimról! Ha pedig bármi kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeim egyikén!

ARCKEZELÉSEK

DERMASTIR LUXURY SPA ARCKEZELÉS

90 perc kellemes, valódi spa élmény, miközben bőre feltöltődik, látványosan javul esztétikai megjelenése, ragyogóvá élettel telivé , feszesebbé válik, az apró ráncok elsimulnak.

Az anti-aging luxus arckezelés a fő hatóanyaga a kaviár és az arany, ami sejt szinten újítja meg a bőrt. Az aminosavak, peptidek, koenzimek, vitaminok, ásványi anyagok , nyomelemek, növekedési faktorok, hialuronsav azonnali booster hatást eredményeznek .

A luxus arckezelés rengeteg hatóanyagbevitelt tartalmaz. Egy része rövid távon fejti ki hatását, azaz a kezelés után közvetlen és az azt követő 1-2 napban már azonnali látványos eredményt biztosít. Másik felük hosszabb távon (7-9 nap) mutatja meg hatását, így a kezeléseket egymásra építve tartós feszesítő hatás érhető el, mivel az anyagok hatása kommulálódik.

6 alkalmas kúra javasolt.

A rituálé során nemcsak a koncentrált hatóanyagtartalmú készítmények, hanem a rádiófrekvencia, a mezoterápia és a fényterápiás ultrahang készülékek használata is nagyon fontos szerepet játszik. Ezek segítségével a bőr minden rétegét megcélozzuk, ezzel támogatva a hatóanyagok mélyre jutását és bent tartását, hogy az élmény hosszútávon megmaradhasson.

 • 90 perc
 • 36000.- HUF
 • 6 alkalmas kúra 219000.-HUF helyett 190000.-HUF

DERMASTIR GOLD TOUCH UP KOLLAGÉN INDUKCIÓS KEZELÉS

A  mikrotűs stamp előnye, hogy nem roncsolja a bőr szöveteit, mivel merőlegesen, célzottan hatol be, ezáltal teljesen biztonságos, hegesedést nem okoz.

Az apró kicsi 24K arany tűk a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálják. Mikro finomságú tűk perforálják a bőrt tűhegynyi pontossággal, kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, és azonnal beindul a sejtek közötti kommunikáció, amik „sebgyógyulás” jelzést adnak a bőrnek.

Azonnal élet áramlik a „fáradt” szövetekbe és beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a bőrben lévő hialuronsav termelődése.

Láthatók azonnali eredmények már egy kezelés után is, azonban mivel a bevitt hatóanyag egy része lassú-, egy része pedig azonnali eredményt produkál, kúra szerűen érdemes a kezeléseket felépíteni.

A bőrmegújító kezeléshez orvosi tisztaságú szérum koktélt alkalmazunk, mely 53 féle alkotórészt tartalmaz ( hialuronsav, 12 vitamin, 7 ásványi anyag, 5 koenzim, növényi növekedési faktor, 4 peptid, 24 aminosav). Ezt a mikrotűk segítségével juttatjuk a bőrbe.
Azonnali hatások: bőr láthatóan feszesebb, simább. Azonnal javul a bőr hidratáltsága és ragyogóbb, egészségesebb lesz. A tág pórusok összehúzódnak. Megújulnak a kollagén rostok. A ráncok csökkennek, kisimulnak ,eltűnnek.

A hámréteg teljes megújulásához szükséges egy teljes kezeléssorozat. A hosszan tartó hatás kialakulásához 5 kezelést javaslunk.

Az első kezeléskor a tűs eszköz külön megvásárolandó, melynek ára 16000.- HUF. Az eszközt megfelelő sterilitás mellett sok alkalommal fel tudjuk használni.

A hámréteg teljes megújulásához és hosszan tartó hatás kialakulásához javasolt egy teljes kezeléssorozat, mely 5 alkalomból áll. A kollagén indukciós kúrához a tűs eszközt ajándékként adjuk.

 • 60 perc
 • 36000.- HUF
 • Tűs eszköz 16000.- HUF
 • 5 alkalmas kúra esetén a tűs eszköz ajándék

FACELIFT RÁNCTALANÍTÓ ARCMASSZÁZS

 

A FACELIFT masszázs különleges és speciális mozdulatsorból álló, komplex antiaging és arcemelő hatású természetes eljárás. Teljesen fájdalommentes, az arc izmainak nemcsak a felszínére hat, hanem a mély rétegeket is átdolgozza, ezáltal serkenti működésüket, így újra tónusossá, feszessé válnak. Segíti a ráncok, a petyhüdtség és más nem kívánt tünetek megszüntetését.

A teljes kezelés pihentető. A relaxált állapot elérése érdekében az arc masszírozásán kívül a dekoltázs, a nyak, a vállak és a karok kezelése is fokozott hangsúlyt kap, ez még inkább elősegíti a látványos eredményt.

A FACELIFT ránctalanító arcmasszázs hatásai:

 • A rendszeres FACELIFT ránctalanító arcmasszázzsal komplex arckorrekciót érünk el és tartunk szinten.
 • Kortól függetlenül a megereszkedett, megnyúlt arcizomzat újra tónust kap, látványosan feszes lesz.
 • A túlfeszített mimikai izmok görcsös feszességét ellazítja.
 •  A letapadt mimikai izmokat felfrissíti, élénké, intenzívvé teszi, így rugalmassá válnak.
 • Masszázsunk a bőr vérkeringését is harmonikusan segíti, megszünteti a sápadtságot.
 • A szem körüli és az orca apró ráncai kisimulnak, a mély ráncok elhalványulnak, természetes úton feltöltődnek.
 • A szem körüli izomzat is tónust kap, ezáltal a szemöldök felemelődik, a tekintet kinyílik.
 • A száj körüli ráncok elhalványulnak, az ajkak természetesen teltek lesznek.
 • Az áll alatti izomzat is tónust kap, a zavaró toka megszűnik, az áll vonala újra kontúrossá válik.
Ezzel a hatékony anti-aging masszázzsal minden esetben a saját fiatalabb, ragyogóbb arcodat kaphatod vissza, orvosi beavatkozás nélkül, ezáltal elkerülhetőek a nemkívánatos mellékhatások.
A kezelés maximális hatékonysága érdekében algás feszesítő maszkot és rádiófrekvenciás kezelést is alkalmazunk.

 

 • 70-90 perc
 • 18500.- HUF / 70 perc
 • 23500.- HUF / 90 perc

THALION INTENZÍV FESZESÍTŐ & LIFTING KEZELÉS

INTENZÍV FESZESÍTŐ & LIFTING Ideális bőrfeszesítő arckezelés, mely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának újjáélesztéséhez.

A luxus anti-aging arckezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális GYM LIFT arcmasszázs technikák kombinációja áll. A különleges lifting mozdulatokat mély relaxáló masszázzsal ötvözve, újraformáljuk a bőr természetes szerkezetét, ezáltal különösen hatékony ránctalanító eljárás.

Célja az arckontúr újraformálása, átalakítása és feszesítése.

 

Az anti-aging kezelés különlegessége:

 •  Új, szabadalmazott aktív tengeri hatóanyagok
 •  Különleges új feszesítő-színváltós maszk tripla hatással
 •  Hatékony, új lifting ampulla
 •  Intenzív feszesítő, arckontúr átformázó GYM LIFT arcmasszázs technika
 •  Azonnali látványos eredmény!

.

 • 60-90 perc
 • 22500.- HUF / 60 perc
 • 27000.- HUF / 90 perc

THALION SEJTMEGÚJÍTÓ ANTI-AGING ARCKEZELÉS

Valódi hatásfokozó és ideális anti-aging kúra előkészítéséhez,nyári napkárosodás után „ÚJ BŐR” eléréséhez.

Ezt a bőrmegújító, tengeri AHA-ban, mikro-dermabráziós összevetőben és enzimekben gazdag arckezelést kifejezetten az érett, fakó és megereszkedett bőr számára fejlesztették ki. A sejtmegújulást intenzíven serkentve “új bőr” hatást biztosít.

A sejtmegújító, lifting kezelés hatására a bőr kollagén, elasztin termelődése javul, kisimítja az öregedés jeleit és a bőr újra fiatalosan ragyogóvá, ránctalanná válik. Halványítja a pigmentfoltokat, egyenletes bőrtónust,tömörebb, feszesebb bőrt biztosít. Igazi „megújulás” biztosít a bőrnek.

 • 70-90 perc
 • 22500.- HUF / 70 perc
 • 27000.- HUF / 90 perc

THALION OCEAN SECRET (Prémium anti-aging kezelés)

A női szépség titkait felfedve a THALION Laboratórium megalkotta az új Ocean Secret Teljeskörű luxus Anti-Aging arckezelést, mely túlmutat a hagyományos szépségápoláson. A THALION legmagasabb szintű technológiai szakértelme biztosítja az azonnali bőrmegújító hatást és az érzékekre ható elvarázsoló élményt.
A csábító TENGERI GYÖNGYÖK finoman masszírozva megnyílnak és a ráncok mélyén fejtik ki hatásukat. A kozmetikus szakszerű mozdulatokkal speciális masszázstechnikával segíti elő a és az anti-aging hatóanyagok bejutását a bőrbe.
Az Ocean Secret anti-aging arckezeléshez a Thalion egyedi, arckontúrt formáló, feszesítő, lifting GYM LIFT arcmasszázst fejlesztett ki. A különleges manuális lifting mozdulatokat mély relaxáló masszázzsal ötvözve, újraformáljuk a bőr természetes szerkezetét.

Az arc körvonala fiatalosan átformált, a bőr szebb és ragyogóbb. Az arcbőr megtelik energiával már az első kezelés hatására.

 • 90 perc
 • 27000.- HUF

THALION HYDRA-MINERAL-TENGERI MINERÁL FELTÖLTŐ- HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

A BŐRFIATALÍTÓ ARCKEZELÉS KÖZPONTJÁBAN
MARINE OSMOSIS: TENGERI 2-RÉTEGŰ LEHÚZHATÓ MASZK ÁLL.

Hatásai:
– A gyönyörű türkizkék tengeri gélmaszk kellemes hűsítő hatású és biztosítja a hatóanyagok tökéletes felszívódását
Intenzíven hidratálja, regenerálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt
– Látható eredmények már az első kezeléstől. bőr feltöltött, kisimult és fiatalosan ragyogóvá válik.
– A második réteg a Kalcium zselé, amivel fixáljuk a maszkot.
Hatóanyagok:
Cell Guard HSP: 5 éves kutatómunka eredménye a szabadalmazott hatóanyag. A bőrt védett teszi a dehidratációtól és a környezeti ártalmak ellen: UV, légkondicionáló,hideg, környezetszennyezés, meleg…
– Barna alga: Gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Segít visszaállítani a hidratációt, ragyogás és frissesség a bőr számára.
– Magas molekulasúlyú hIaluronsav: 100%ban természetes, igazi víztározó.
B5 provitamin és allantoin: bőrnyugtató,gyógyító, bőrpuhító hatásúak.

A HYDRA-MINERÁL arckezelés tripla hatása:
-intenzív hidratálás a hialurosav segítségével
-ásványi anyaggal feltöltés
-fiatalos ragyogás

 • 75-90 perc
 • HYDRA-MINERÁL arckezelés: 20500.- HUF
 • HYDRA-MINERÁL arckezelés + mezoterápia: 24500.- HUF

GREEN PEEL® Fresh-Up – IGAZI RED CARPET KEZELÉS

Azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a leggyönyörűbb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrmegújításra.

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és felfrissítjük a bőrt. A vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok nagyobb mennyiségben és mélyebbre tudnak felszívódni. A GREEN PEEL® FRESH UP vitalizálja a sejteket, rugalmasítja a szöveteket életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. Ez a kezelés ideális problémamegoldó fáradt, élettelen bőrökre és hatékonyan véd az idő előtti öregedéstől, még akkor ha már az első öregedésre utaló jelek már megjelentek.

 • 90 perc
 • 23500.- HUF

GREEN PEEL® ENERGY – Vitalizáló és regeneráló bomba

Természetes gyógynövényeket tartalmazó arckezelés, mely energiával látja el a bőrt. Fokozza az arcbőr keringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámlasztó hatás nélkül.

A GREEN PEEL® ENERGY kezelés a sejtmegújuláshoz elengedhetetlen természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és jótékonyan hat a problémás, tág pórusú, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan homogén felületet eredményez.

Az bőrmegújító hatás elérése érdekében kúraszerű alkalmazása javasolt.

 • 70 perc
 • 29000.- HUF

GREEN PEEL CLASSIC – ÚJ BŐR 5 NAP ALATT !

Az eredeti GREEN PEEL® Classic gyógynövényes mélyhámlasztó kezelés már 60 éve hatékony kezelési metódus. A mélyhámlasztó kezelések „klasszikusa”, sikere önmagáért beszél. A Herbal Peeling keverék intenzív bőrbe masszírozása aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlasztást követő ötödik napon a bőrmegújítás az arcbőrt visszatöltő hatású „Beauty Finish” tápláló kezeléssel fejeződik be. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető.

Hatásai :

Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak, aktivizálódnak. A keringés javul, és ezáltal az oxigén, valamint tápanyag ellátás és a kollagén termelődés is megsokszorozódik. A 28 napos természetes bőrmegújulási ciklus így sokkal hamarabb mindössze 3-5 nap alatt megy végbe.

A legtöbb bőrprobléma már 1-2 kezeléssel megszüntethető, de mivel mindenki bőre más és más, így a bőr reakciója is különböző.

Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást:

tág pórus, seborrhea (zsíros bőr), laza kötőszövet, napkárosodott bőr, hiperpigmentáció, hegek.

 

 • 60 perc
 • A két kezelés és az otthonápoló csomag: 57500.- HUF

KLEANTHOUS SKINJECTION KEZELÉS

Már az első alkalommal azonnali lifting hatást érünk el!

A Kleanthous Skinjection arckezelés során az instant hydro lifting patch erősen hidratáló, feszesítő és helyreállító maszk hatása több nap után is látványos marad.

Kitűnő választás azoknak, akik azonnali eredményt szeretnének elérni pl. események, rendezvények vagy fontos alkalmak előtt. A SKINJECTION instant hydro lifting patch – extra c.s.m. enriched, a cell supporting molekulák (c.s.m.) különleges keverékével segíti a bőrmegújulást. A c.s.m. molekulák mellett egy aktív izomlazító, növényi botoxszerű hatóanyagot, Argireline ®-t is tartalmaz a hydro lifting patch, ami csökkenti a mimikai ráncokat. A arckezelés során alkalmazott  lapmaszk illatanyagmentes, parabén mentes, nagyon magas hialuronsav tartalmú. Gyorsabban juttatja az értékes hatóanyagokat a bőrbe, mint egy szérum vagy krém. Rövid hatóidő elegendő ahhoz, hogy a nagy hatékonyságú összetevők felszívódjanak a bőrben. Tökéletes mimikai ráncok esetén, feltölti a nedvesség raktárokat és több nap után is látványos marad a hatása.
A bőr azonnal kisimul, a ráncok feltöltődnek, segíti a bőr regenerálóképességének növekedését, a bőr hidratáltabbá, feszesebbé válik, az arc kontúrjai javulnak.

 • 90 perc
 • 36000.- HUF

KLEANTHOUS SKIN TONE- SONO BEAUTY LIFTING KÚRA

Kleanthous kifejlesztette az egyedülálló és innovatív luxus ápolócsaládját, a SkinTone-t. Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas.
A 6 alkalmas Kleanthous sono beauty lifting kúra 5-7 évet fiatalít sejt szinten.

A Skin Tone termékcsalád rendkívül hatékony, mivel a legmagasabb százalékban tartalmazza a cell supporting molekulát (c.s.m.), ezáltal biztosítja az egészséges sejtnövekedést. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz, mivel a kollagén és elasztin működés és a hialuronsav képződés nagy mértékében fokozódik
A sono beauty lifting kúra hatására a ráncok mélysége csökken, a bőr feszesebbé válik, az arckontúr emelkedik, a rozácea csökken, a pigmentfoltok halványodnak.

 • 90 perc
 • 6 alkalmas kúra + C. S. M. gél : 299.000.- HUF

JEAN D’ARCEL FÉRFI ARCKEZELÉS

Megérkezett a Jean d’Arcel új férfi sorozata.

Az innovatív hatóanyagok javítják a bőr rugalmasságát, kisimítják a ráncokat és regenerálják a bőr szöveteit, fokozzák a kollagén, elasztin rostok képződését és hosszantartó hidratáltságot kölcsönöznek még az érzékeny bőrrel rendelkező férfiaknak is, nyugtató és irritációt csökkentő hatóanyagi révén.

A termékcsalád férfias, ellenállhatatlan illata teljes mértékben elégedettséggel tölt el minden kedves felhasználót.

 • 60 perc
 • 17500.- HUF

FELNŐTTKORI PROBLÉMÁS BŐR KEZELÉSE – ACNI CONTROL ARCKEZELÉS

Hármas hatása célzott megoldást nyújt problémás bőr kezelésére, gyulladáscsökkentő hatású, normalizálja a zsíros bőrt, megszünteti gócokat.

Az acni control arckezelés eredménye egészséges, problémamentes, tiszta, matt bőrkép.

Kezelés menete:

Letisztítás, enzimatikus peeling, masszázs, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzás normalizáló oxigénes maszkkal, táplálás ultrahangos gépi kezeléssel, vagy rugalmas Algoplaste maszkkal ( páratlan hidratálás, ragyogás, nyugtatás, rugalmasítás, arcvonások kisimítása)

 • 90-120 perc
 • Kezelés + maszk, vagy UH: 14900 HUF

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS ARCKEZELÉS

Orvosi tisztaságú hatóanyagok bejuttatása a legmélyebb rétegbe!
Az elektroporáció elvén működő, elektromágneses hullámokat kibocsátó készülék szabad  szemmel nem látható csatornákat képez a bőrön, a bőr legmélyebb rétegei felé. Ezeken keresztül bármilyen orvosi tisztaságú hatóanyagot egyedülállóan tudunk bejuttatni.

A tű nélküli mezoterápia a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegbe azok 1200-szorosát.

Az elektroporációval minden fájdalom és kellemetlenség nélkül az irha rétegig tudunk bejuttatni hatóanyagkoktélokat, melyekkel stimulálhatjuk a fibroblaszt sejteket új kollagén és elasztin rostok termelésére, vagy akár különböző molekula méretű hialuronsav molekulákat is képesek vagyunk bejuttatni.

Még látványosabb eredmény elérése érdekében alkalmazhatunk a bőr típusának megfelelő maszkot a kezelés utolsó lépéseként ( rugalmas effekt maszk)

 • 60-90 perc
 • 18500.- HUF / 60 perc
 • 23500.- HUF / 90 perc

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCKEZELÉS

Határozottabb kontúr, feszesebb arc, kevesebb ránc, tömör bőrszerkezet! A feszesítés egyik leghatékonyabb formája!

A rádiófrekvenciás gép kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, ezáltal azonnal látható a bőr megemlekedése, feszesedése.
Kezelés menete: letisztítás, peeling, gépi kezelés, masszázs, opcionálisan nyugtató Algoplaste maszk

 • 60-90 perc
 • 18500.- HUF / 60 perc
 • Rádiófrekvencia + maszk: 23500.- HUF / 90 perc

MIKRODERMABRÁZIÓS ARCKEZELÉS

Az egyik leghatékonyabb módszer a bőr felső elhalt rétegeinek eltávolítására. Lecsiszolja a felhámot, ezáltal sokkal homogénebb bőrképet ad. A rácok kisimulnak, a foltok halványodnak, Bársonyos puha lesz bőrünk. Mivel az elhalt hámréteg nem akadályozza a hatóanyag bejutást, sokkal több a bőrnek megfelelő terméket tudunk hasznosítani a kezelés során. Ezzel egyidejűleg a bőr mély rétegiben felgyorsul a hámképződés, a kollagén, elasztin termelődés. Ennek eredménye egy teljes bőrfiatalítás.
Kezelés menete: letisztítás, enzim peeling, fertőtlenítés, mikrodermabrázió, ultrahangos hatóanyag bejuttatás, masszázs, opcionálisan a bőrtípusnak megfelelő regeneráló maszk.

 • 60-90 perc
 • 18500.- HUF / 60 perc
 • Mikrodermabrázió + maszk: 23500.- HUF / 90 perc

ALAP HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

Letisztítás, peeling, ultrahangos gépi kezelés (hatóanyag mélyebbre juttatása), masszázs, befejező krém.

 • 45 perc
 • 11900.- HUF

TESTKEZELÉSEK

CELLU CONTOUR TESTKEZELÉS

A cellulit minden típusa ellen hatásos testkezelés.

LÁGY/ZSÍROS CELLULIT
 • Jellemzői: inkább puha – nem fájdalmas
 • Okok: Zsírdús étkezés   |   Mozgáshiány   |   Zsírtöbblettel összefügg
 • Zónák: csípő, has, fenék, comb
ÖDÉMÁS CELLULIT
 • Jellemzői: alig látható, puha, leginkább lábon jelentkezik
 • Okok: Ülő életmód   |   Vérkeringési probléma
 • Zónák: boka, vádli, comb, kar
KEMÉNY/ROSTOS CELLULIT
 • Jellemzői: Összenyomáskor kötött és fájdalmas, enyhén lilás
 • Okok: kötött izomrostok közé beszorult, megnagyobbodott zsírsejtek okozzák, akkor is, ha nincs súlyfelesleg
 • Zónák: térd, comb
KOMBINÁLT CELLULIT
 • A leggyakoribb cellulit forma
 • Lehet zsíros-ödémás vagy zsíros-rostos

Első lépés az elhalt hámsejtek eltávolítása testradír segítségével. Ezután a zsírbontást aktivizáló szérum indítja el ( a cellulit típusának megfelelően választható).A speciális alakformáló cellulit elleni masszázst egy gazdag krémmel végezzük el. A masszázs után a problémás területeket tengeri Magnéziumos pakolással borítjuk, mely alá a fokozás hatása érdekében tengeri magnézium olajat is felhelyezhetünk. A 20 perc hatóidőt a vendég a mély-meleg takaróban tölti. A hatóidő letelte után távolítsuk el a pakolást. A kényes területekre az új feszesítő, fogyasztó, alakformáló géllel fejezzük be a kezelést.

 • 90 perc
 • 19500.- HUF

RITUAL BODY DETOX TESTKEZELÉS

Ajánlott bármilyen karcsúsító, alakformáló kúrát a Méregtelenítő Testrituáléval kezdeni a látványos és hosszan tartó hatás elérése érdekében.
A kezelés 3 szinten fejti ki aktív hatását: 1. Segíti a méregtelenítést, 2. Eltávolítja a kötőszövetben lévő feleslegesen felhalmozódott vizet, 3. Fokozza a vérkeringést.
A tengeri kerettel lélekben ráhangoljuk a vendéget a kezelésre, valamint speciális mozdulatokkal a belső szerveket készítjük fel a fokozódó tevékenységre. A tonizáló peelinggel előkészítjük a bőrfelületet, majd a méregtelenítő masszázzsal aktiválódó tengeri aktív hatóanyagokban gazdag méregtelenítő koncentrátum következik, végül egy mélyebb méregtelenítő pakolás segíti a méreganyagok alapos eltávolítását és a drenázs hatást. A pakolás hatóideje alatt a méregtelenítést a mély-meleg takaróval fokozzuk és reflexpontokon speciális talpmasszázst alkalmazva stimuláljuk a méregtelenítő szerveket. Lezárásként lábakon a hűsítő zselét alkalmazva a hideg/meleg hatást kihasználva serkentjük a felszabadított méreganyagok eltávolítását.
Eredmény: megtisztult és méregtelenített test.

 • 90 perc
 • 19500.- HUF

EXPRESS SLIMMING KARCSÚSTÓ TESTKEZELÉS

LÁTHATÓ EREDMÁNY MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN!
Express Slimming karcsúsító kezelés: all-in-one, többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt! A Slimming Scrub Pearls, türkizkék tengeri gyöngyök gyorsan és teljesen felszívódnak. Kettős hatású termék: peelingezés és a cellulite kisimítása egyben. Célzottan a has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyen ható masszázsnak köszönhetően a fogyasztó aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak. A kezelés lezárásaként vigyünk fel vékony rétegben feszesítő zselét a hasra és a lábakra, mely kellemes hűsítő hatásának köszönhetően még jobban fokozza a salakanyagok eltávozását.
Eredmények: Azonnali méregtelenítő és karcsúsító hatás és azonnali könnyedség érzet.

A karcsúsítás testkezelést vákumos kezeléssel egészítjük ki , így még jobban beindul a nyirokkeringés, gyorsabban ürül a méreganyag szervezetből.

 • 60 perc
 • exp+ vakuum: 14500.- HUF / 60 perc

HÁRMAS HATÁSÚ LUXUS TESTKEZELÉS

Karcsúsít, feszesít és ásványi anyaggal tölt fel. Laminaria, Spirulina, és Lithotamnium algák és a Thalasso Oligo jótékony hatásait egyesíti.

Az algakomplex keveréke miatt, mely mikronizált, így könnyen felszívódik. Nyomelemekben- különösen jódban, vasban, kalciumban, magnéziumban, káliumban- gazdag. A pakolás ásványpótló, és fogyasztó, feszesítő hatásokkal is bír. Thalion 3- Action Pack- Hármas hatású pakolás

A kezelés első lépéseként az elhalt hámsejtek eltávolítása, valamint a hatóanyagok jobb felszívódása érdekében használjuk a tengeri só-kristályokat tartalmazó gélt, mely üdévé teszi a bőrt. Hatásnövelés céljából nagyhatású algakoncentrátumot viszünk fel a problémás területekre, feladata a hatóanyagok szétterjedésének elindítása, valamint a sejtek anyagcseréjének felgyorsítása, a kötószöveti ödéma megszűntetése. Következő lépésben keverjük ki a fogyasztó, feszesítő, ásványi anyaggal feltöltő hármas hatású pakolást langyos vízzel, és adjunk hozzá 10 csepp feszesítő illóolaj-koncentrátumot. Termofóliába és mély-meleg takaróval takarjuk be. A relaxáló szakasz eltelte után, amely körülbelül 30 perc, egy gyors zuhany következhet. Befejező lépésként feszesítő hatóanyagokban gazdag ápolóval nyirokkeringést fokozó masszázst végzünk.

 • 90 perc
 • 21000.- HUF

CELLULIT MASSZÁZS

A nyirokkeringést fokozó masszázs és zsírtörés ötvözete.

A kezelés során a nyirokerek mentén a szív irányába történő technika, speciálisan erre a célra lett kifejlesztve. A felhalmozódott salakanyag, a nyirokcsomókon keresztül bekerül a keringésbe és kiürül.

Felgyorsul az anyagcsere, ez elősegíti az új kollagén termelést is, amely a szövetek feszességében játszik nagy szerepet.

A kezelés speciális Thalion masszázsolajjal és cellulit elleni algás Thalion krémmel történik, ezzel is fokozva az eredményt.

 • 60 perc
 • 12500.- HUF

ABSOLUTE RELAXATION

Teljes testmasszázs Thalion gazdag növényi masszázsolajjal, mely táplál és puhítja a bőrt.
A test ellazulásával egy időben a bőr finom, bársonyos és hidratált lesz.

 • 60 perc
 • 12500.- HUF

CAVITAL WRC GÉPI TESTKEZELÉS

A Cavitál WRC alakformáló készülékkel végzett kezelés az egyik leghatásosabb módja az alakformálásnak.
Rádiófrekvencia, kavitációs ultrahang és vákuum kezelés kombinációja személyre szabottan.

Az egyéni szükségleteknek megfelelően egy alkalom 1-1,5 óra. A kezelést hetente 2 alkalommal érdemes végezni, a kúra 8-10 kezelésből áll. Mint minden ilyen alakformáló, feszesítő programnál, figyelnünk kell a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, ami napi minimum 2,5-3 folyadék ( lehetőleg víz).

A zsír elfolyósítását, méregtelenítést, feszesítést RÁDIÓFREKVENCIA segítségével végezhetjük. Kizárólag az unipoláris rádiófrekvencia képes csökkenteni a zsírsejtek mennyiségét és formálni az alakot.
A petyhüdt, laza, megereszkedett bőrrel a hexapoláris rádiófrekvencia nagyon hatékonyan veszi fel a harcot. Már a kezelés végén látható az azonnali feszesítő hatás.

Cellulit feltörést, zsírmobilizálást a KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS kezelőfej végzi.

A leghatékonyabb eredmény eléréséhez szükséges a nyirokrendszer aktivizálása. Ezt a PULZÁLÓ VÁKUUMOS kezelőfejekkel, a nyirokutak mentén lehet elvégezni.

Ezen kezelés hatására csökken a kötőszöveti ödéma, javul a cellulit és a salakanyagok, zsírok távoznak a nyirokkeringésen keresztül.

 • Rádiófrekvencia + vákuum: 15500.- HUF / 60 perc
 • Bérlet 6 alkalom: 88000.- HUF
 • Bérlet 8 alkalom: 117000.- HUF
 • Bérlet 10 alkalom: 139500.- HUF
 • Rádiófrekvencia+kavitáció+vákuum: 19500.- HUF / 90 perc
 • Bérlet 6 alkalom: 111000.- HUF
 • Bérlet 8 alkalom: 148000.- HUF
 • Bérlet 10 alkalom: 175500.- HUF

SZEMPILLA LIFTING

SZEMPILLA LIFTING

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül látványos, ívelt szempillákhoz juthatnak azok is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.
A szempilla lifting szilikonlapos eljárásával az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével, a festéssel még inkább kiemeljük azokat. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.

AZ EREDMÉNY:

 • Dúsabbnak tűnő szempillasor, hosszabb szálak, nyíltabb tekintet és ragyogó kisugárzás.
 • A rövid egyenes szempillák is hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek.
 • A megereszkedett szemhéj optikailag megemelhető.
 • 100%-ban természetes és gyönyörű megjelenés,kivételes tartósság akár 6-8 héten át.
 • Extra összetevőivel nem csak hidratálja de táplálja, fényesebbé varázsolja a természetes pillákat.

Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem is töri meg a pillákat. A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. Közvetlenül sminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető.
Ideális azoknak akik allergiásak a szempilla hosszabbítás során használt anyagokra, vagy a szempillaspirálokra.

A kezelés tartóssága és hatékonysága érdekében FONTOS, HOGY TUDD:

 • A kezelés után 24 óráig ne érje víz a szempillákat, ne viselj szempillaspirált és sminket.
 • 24 óráig kerülendő a szauna, az intenzív verejtékezéssel járó testedzés.
 • Szem körüli kezeléseket ne csináltass a kezelés után 24 óráig!
 • A kezeléssel azonos napon arckezelés nem végezhető.
 • A szempilla lifting kezelésre SMINK NÉLKÜL érkezz, ez a kezelés hatékonysága miatt fontos szempont.(Ha kontaktlencsét viselsz kérlek távolítsd el a kezelés előtt.)
 • 60 perc
 • 10.900.- HUF

EGYÉB KEZELÉSEK

GYANTÁZÁS TITÁNOSXIDOS GYANTÁVAL

 • Térdig: 3000.- HUF
 • Végig: 5400.- HUF
 • Fazon: 1800.- HUF
 • Hónalj: 1800.- HUF
 • Kar: 2500.- HUF
 • Bajusz: 1500.- HUF
 • Szemöldök: 1500.- HUF
 • Hát: 5400.- HUF

GYANTÁZÁS CUKORPASZTÁVAL

 • Intim: 5000.- HUF

FESTÉSEK

 • Szempilla: 2000.- HUF
 • Szemöldök: 1500.- HUF

Foglaljon időpontot