Kosztáczky Tímea

1996 óta dolgozom kozmetikusként. Kislány koromban anyukámat többször kísértem szépülni egy szépségszalonba és már ekkor eldöntöttem, hogy én is erre a pályára fogok készülni. Ezért a lehetőségért azóta is nagyon hálás vagyok, hiszen imádom a szakmám, ami egyben a hivatásom is. Nekem mindig kikapcsolódás a munka, a vendégekkel foglalkozni.
A célom az, ha valaki betér hozzám, a tudásom és tapasztalatom legjavát adjam neki. A mai rohanó világban legyen  ez a hely a béke szigete, ahol a Vendég fel tud töltődni testileg, lelkileg, szellemileg. Az innováció nagyon fontos számomra, ezért folyamatosan képzem magam, bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, hogy ezzel is a maximumot tudjam nyújtani Vendégeim számára. A minőséget képviselve, referencia szalonként működöm.
Az arckezelések mellett, már pályafutásom elején érdekelt a testmasszázs is, ezért több tanfolyamot elvégeztem ezzel kapcsolatban (szinergikus-, svéd-, cellulit-, nyirokmasszázs és a Thalion cég speciális testkezelő masszázsai).
A sminkelésbe is belekostóltam egy fél éves divatsminkes képzésen.
Mivel mindig követem az új trendeket, megtanultam a klasszikus 3D műszempilla építést 2011-ben.
2012-ben a Beauty Kiállításon megrendezett országos szempilla építő versenyen 4. helyezést értem el.

 

Socials